طريقه عمل شكشوكه باللحمه المفرومه

مطبخ نوجا الأحد، 4 أكتوبر 2015 1 التعليقات
                         طريقه عمل شكشوكه باللحمه المفرومه

اهلاا ومرحبا بكم فى مطبخ نوجا بنقدم ليكم كل ماهو جديد فى عالم الطبخ بطريقه بسيطه وسهله جدا وبالخطوات هنقدم ليكم اليوم وصفه لذيذه جدا ومحبوبه لدى الجميع ومعروفه بطعمها اللذيذ الرائع طريقه عمل شكشوكه باللحمه المفرومه بالمكونات والمقادير وطريقه التحضيرلكى تحصلين على طريقه عمل الشكشوكه باللحمه المفرومه بطعم لذيذ كل ماعليكى هو اتباع الخطوات بطريقه صحيحه كل الى جرب الطريقه قال انها من افضل الطرق لعمل الشكشوكه باللحمه المفرومه وهيا طريقه بسيطه وسهله جدا يمكنكى تحضيرها فى اى وقت وبسرعه والان اترككم مع مكونات ومقادير وطريقه تحضير الشكشوكه باللحمه المفرومه   





مقادير عمل شكشوكه باللحمه المفرومه 
___________________________
  1. 1/2 كيلو لحمه مفرومه 
  2. 5 بيضه(بلدى)
  3. ملح 
  4. 2 معلقه صلصه 
  5. بهارات 
  6. فلفل اسمر 
  7. 1 طماطم كبيره 
  8. بصله 
  9. 2 فلفل  رومى
  10. 2معلقه سمنه 




طريقه تحضير الشكشوكه باللحمه المفرومه  
_____________________________
  1. اولا نقوم بفرم البصل نقوم بوضع البصل وعليه فلفل اسمر بدون سمنه حتى تجف ميه البصل 
  2. نقوم بوضع الزيت والسمنه والفلفل فى وعاء على نار
  3. ثم نقوم بوضع اللحمه عليهم وجوزه الطيب والبهارات والملح ونتركها حتى تستوى 
  4. يضاف اليهم الطماطم والفلفل الرومىوتترك لمده 5 دقائق ثم نضيف البيض ونقلبه جيدا ثم تقدم بالهنا والشفا 
Google+ Pinterest

1 علق "طريقه عمل شكشوكه باللحمه المفرومه "

  • يمنع تضمين روابط مباشرة في التعليق.
  • لمتابعة تعليقك حتى نرد عليك بالرجاء ضع اشارة على اعلامي.
  • اذا اعجبك الموضوع "طريقه عمل شكشوكه باللحمه المفرومه " شارك على مواقع التواصل الاجتماعي.
محول الاكواد